tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Flytta ut och flytta in!

Publicerad 2020-01-03 19:16:43 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Det här med husköp och försäljning har gått i ett rasande tempo redan från början, så varför inte fortsätta i samma anda!? Vår flytt till Stråvalla var bokad till den sista veckan i mars, det är den inte längre. Vi får nycklarna den 30/1 och vips så blev det nästan lite bråttom. Det är mycket som ska göras innan vi är redo att lämna Lilla Broåsvägen. Charlotte och jag har packat allt finporslin idag och börjat röja på vinden. Imorgon kommer töserna med sambos, då ska vi se till att vinden är tom och sedan ska vi inte behöva gå upp där igen. Som tur är så har vi nästan två veckor på oss att flytta så vi kan i lugn och ro köra flyttkartonger och packa upp. På så vis behöver vi ju inte stapla kartonger på hög i nya huset och sedan gå där i kaoset. Förhoppningsvis kan vi då få lite ordning och reda vid uppackningen.

 Om jag ska vara riktigt ärlig så var det ganska skönt att från början flytta i slutet av mars, det blev på något sätt lite lugnare så men med tanke på att allt annat i den här affären har gått galet fort så är det väl lika bra att fortsätta så och löpa linan ut, när vi ändå håller på. Man kan ju hoppas att det lugnar ner sig efter att vi har lämnat vårt gamla hus så att jag kan få en chans att återhämta mig lite. Det här är en ganska tuff utmaning för mig och jag behöver verkligen få landa mentalt efteråt! Samtidigt är det givetvis väldigt roligt!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela