tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Skitmåndag och ledsamheter!

Publicerad 2016-02-29 19:59:23 i Allmänt,

Tänk att ett enda telefonsamtal kan förstöra en hel jävla dag! Är man tvungen att starta dagen med en diskussion om något som för varje någorlunda yrkeskunnig hantverkare borde vara en självklarhet. Men neeeej, ni ska veta att här i Sverige importerar vi totalt odugliga människor för att sköta jobb som krävs lite intelligens och yrkeskunnande, för att klara av. Dessa intelligensreserver verkar inte ha någotdera! För er som nu drar fram rasistkortet så kan ni stoppa tillbaka det så långt upp i Mumindalen det bara går, för jag skiter fullständigt i vart idioterna kommer ifrån! Jag vill bara att de inte ska göra mina arbetsdagar till ett helvete för att de saknar utbildning och all form av logik. Vi behöver ju inte importera inkompetens när det finns tillräckligt av den varan här redan! Det är tydligen mycket viktigare att det är billigt, än att det blir bra. Undrar just vad det kostar i slutändan när det görs så konstiga saker? Jag förmodar att snålheten bedrar visheten i många fall. Många gånger hade det nog blivit mycket billigare om man hade tagit dit kompetent folk från början! Fördelen med att en vecka börjar så här jävla illa, är att resten av veckan bara kan bli bättre. Det gäller att se saker från den ljusa sidan, tänk på det ungdomar!

Jag läste precis att sångerskan Josefin Nilsson har gått bort idag. Väldigt tråkigt, jag gillade verkligen henne, både som sångerska och skådespelerska. Jag måste säga att det är skrämmande vad det är många i ens egen ålder som tar ner skylten. Det är inte utan att man tycker att det är otrevligt. När man dessutom har en fru som är sjuksköterska så kan jag meddela att hypokondrin kan nå oanade höjder.
Charlotte jobbar ju på Urologen, innan det så jobbade hon på Kirurgen. Jag kan säga att det är lika illa oavsett vilket. På det ena stället handlar det mycket om prostatacancer och på det andra tar de hand om resten av alla konstigheter som kan drabba en människa invärtes. Sen Charlotte började jobba som sjuksköterska efter att hon studerat färdigt så finns det nog inte en enda cancersjukdom som jag inte har inbillat mig att jag har haft, den ena mer skrämmande än den andra! Hittills verkar jag ändå ha klarat mig skapligt men jag har svårt att släppa tanken på de som jag känner som har lämnat fru/man och barn efter sig när de har somnat in efter att ha drabbats av denna hemska sjukdom. Jag hoppas verkligen att de snart finner en lösning på denna hemska sjukdom som drar fram som en farsot!
Nu är det ju inget som säger att Josefin Nilsson dog i just cancer men jag halkade in på ämnet ändå, eftersom det är en så hemsk och vanlig sjukdom och den hypokondriska sidan jag har, hör ihop med den!

R.I.P. Josefin!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela