tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Avslutad träning och ledighet!

Publicerad 2016-03-31 18:42:06 i Träning mm,

Nu verkar det som om de som hade som nyårslöfte att börja träna, droppar av från gymmen. Det säljs en hel del gym-kort på blocket nu. Det är bara några tappra själar av nybörjarna som faktiskt hänger i. Mig gör det inte så mycket för jag tycker ju att det är skönt när det inte är så mycket folk på gymmet. Sölfisarna som gick ut stenhårt för att kunna glänsa på Beach 2016, pallar uppenbarligen inte med den träningsmängd som de föresatt sig att hålla hela tiden! Många brukar ju krokna under mars månad och i år verkar inte vara något undantag på den fronten. Om folk inte varit så hysteriska i början av året så hade de förmodligen orkat med att hålla igång träningen under en längre period. Men det verkar som om de tror att de ska bygga sex-pack på en månad och när det inte funkar så tröttnar de. Jag å min sida är skitnöjd när de försvinner.

Jag kan inte sluta att tänka på kvinnan som polisanmälde sitt ragg för att han fes i hennes lägenhet. Det är så jäkla roligt att jag ler vid blotta åtanken av hur själva anmälan gjordes och emottogs av polisen som råkade vara den lyckligt lottade denna kväll. Jag hade gett vad som helst för att vara en fluga på den väggen och få höra hur samtalet förlöpte mellan kvinnan som gjorde anmälan och poliskonstapeln i tjänst!

Jag vill meddela att jag tyvärr måste ta bloggledigt i morgon och kanske på lördag, p g a tidsbrist. Men ni behöver inte vara oroliga, jag kommer tillbaka.
Må gott alla!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela