tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Mat och snö!

Publicerad 2019-01-27 14:25:44 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Igår var vi på Dinner 22 på Södra Vägen i Göteborg med våra föräldrar, de inkasserade sin julklapp. Charlotte och jag brukar varje år ge våra föräldrar ett restaurangbesök julklapp, allt ingår, utan resan dit och hem, den får de lösa själva. Nu hade i och för sig pappa och Lisbeth lite tur eftersom de bor i Kungsbacka så de kunde ju få skjuts av oss då det ändå var på vägen. Stället var toppen, vi var åtta pers. och fick ett rum där vi kunde sitta i lugn och ro. Maten var riktigt bra och vi fick en väldigt trevlig kväll.

Så idag var alltså dagen då snön skulle göra entré, det blev en omgång med snöskyffeln i morse för att komma fram till brevlådan någorlunda torrskodd. Ja, vi är lite analoga och prenumererar fortfarande på en dagstidning. Min tanke var att skotta en gång till ikväll men så hörde jag att snöandet ska övergå i regn och då är jag inte lika sugen längre, regnet får göra mitt jobb istället!

Efter skottandet så tog vi som vanligt en tur till gymmet för att svettas en stund. Träningen har faktiskt gett ganska bra resultat den senaste tiden, det känns riktigt kul.

 Kanske inte riktigt så men ändå helt okej!

Charlotte har haft två träningsfria dagar i sitt 16 weeks of Hell-program men eftersom vädret inte har varit direkt promenadvänligt så tog hon sin powerwalk på löpbandet på gymmet istället. 

Att ta sig till gymmet var däremot en annan femma, folk på västkusten blir ju helt nojjiga när de ska köra bil när det snöar. Om de är så jävla rädda för att köra när det är lite snö ute så kan de väl för helvete stanna hemma och inte ställa till problem för folk som vill ta sig fram, kanske inte så fort men i alla fall fram. Att ligga i 50 på motorvägen (vägen var ändå är helt okej med tanke på vädret) är inget annat än en gigantisk trafikfara, det är ju som att gå med rullator på en hårt trafikerad cykelbana, folk får kasta sig åt sidan för att inte köra på miffot som egentligen borde tagit bussen eller kanske allra helst färdtjänst.

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela