tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Genomfrusen och gisslandrama!

Publicerad 2018-11-29 18:34:15 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Igår var det bandy på Sjöarn igen. Efter drygt tre timmar stående ute i kylan så var jag så genomfrusen att jag inte tinade upp förrän jag tog en varm dusch innan jag åkte till jobbet i morse. Tyvärr förlorade Frillesås igen men de gjorde en riktigt bra match så segrarna kommer nog framöver.

Jag skulle hämta ut mina glasögon idag efter att de gjorts om eftersom de inte funkade. Vid utprovningen så fungerade de i alla fall inte. Det slutade med att optikern fick ta och gå igenom min syn igen. Det är ju skönt att de går grundligt tillväga men det är frustrerande att det inte vill bli riktigt bra. Förhoppningsvis ska det bli ordning på dem den här gången men jag får vänta ytterligare två veckor innan brillorna är tillbaka och klara för mig att använda.

Även den här veckan har rusat iväg, precis som alla andra brukar göra. Idag hörde jag någon som sade att det var dag fyra av gisslandramat. Så drastiskt kanske jag inte skulle uttrycka mig eftersom jag är nöjd med mitt jobb men det var ganska roligt. Även om jag är nöjd med mitt jobb så ska det ändå bli ganska skönt med helg och fredag är alltid en skön dag.

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela