tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Lunch och lillsemester!

Publicerad 2016-09-29 18:44:23 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Idag passade jag på att träffa mamma på Kungsmässan för att äta lunch. Eller rättare sagt, jag åt lunch och morsan tog en fika med någon sorts kaffedrink som såg ut som en kolamilkshake. Den var som tur var alkoholfri, vilket var bra eftersom mamma hade fått problem med att köra hem med bilen annars. Vi hade en trevlig stund och det var väldigt roligt för det är inte så ofta som vi träffas på tu man hand. Bäst som vi satt där så dök syrran upp också, hon hade beställt mat på samma ställe men hon skulle ta den med sig och äta med sina arbetskamrater i deras lunchrum. Men det var i alla fall roligt att få se henne en kortis.

Efter att ha latat mig i två dagar så var det åter dags för att få lite fart på den gamla kroppen. Det har varit skönt att få vila mig lite, men det kändes riktigt bra att köra ett ordentligt träningspass idag. Det blev en stenhård genomkörare, om jag drack en liter under passet så svettades jag nog ut två. Nu när jag sitter hemma i soffan så är jag så uttorkad så att det dammar ur munnen vid varje andetag.

I morgon drar jag och min äkta hälft till Värmland för att hälsa på Nathalie. Vi ska bo på ett mysigt hotell i Karlstad under helgen och på lördag så ska vi åka upp till Molkom och få en rundvandring på deras skola vilket ska bli spännande, samtidigt som det är roligt att få ta del av vad Nathalie gör i sin vardag. En vardag som vi vet väldigt lite om, vilket känns konstigt, för vi har ju varit vana vid att alltid veta vad som händer. Dessutom ska det givet vis bli gôtt att få krama om det lilla livet.
Hotellet där vi ska bo har både ett spa, ett litet gym och en vad det verkar trevlig restaurang. Det blir förhoppningsvis en mysig lillsemester i en stad som vi inte har så bra koll på.

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela