tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Stockholmsmaffia och polisingripande!

Publicerad 2018-04-29 09:48:31 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Vad fan är det med den totala Stockholmsfixeringen på TV4? Sitter här på hotellrummet i Karlstad och tittar på sportnyheterna på Nyhetsmorgon i väntan på att checka ut. Hela sändningen går och i slutet så kommer äntligen det som jag har väntat på, nämligen det som handlar om fotboll. De pratar om och visar bilder från Zlatans match i USA igår, för att sedan gå direkt över till fotbollen som sänds på tv i eftermiddag. Då visas det oerhört viktiga (ironi) Stockholmsderbyt mellan Djurparken och några Söderhipsters. Att det spelades ett Göteborgsderby på Gamla Ullevi igår som Blåvitt vann och tog tre, för oss, väldigt viktiga (ingen ironi) poäng, nämns inte med ett enda ord! Som sagt, inte ett ord, inte en bild och absolut inte en filmsekvens! Hade Stockholmsderbyt spelats igår så hade de visat större delen av matchen och förmodligen delar av uppvärmningen. Men det är väl så när man anser att Stockholm är jordens medelpunkt. Jävla pajaser!

Igår såg vi Nathalies och hennes kompisars teaterföreställning igen, det var ju lika bra att passa på när vi ända var kvar i Karlstad. Det var oerhört roligt att kunna titta på den och redan veta vad den handlar om, då kunde vi helt och hållet ägna oss åt att följa skådespelarnas insatser på scen. Det gjorde att jag tyckte att de var ännu bättre igår än vad jag tyckte i fredags. Det var så roligt att bara kunna njuta av hur oerhört bra de var allihop, ska bli väldigt kul att se om någon av dem lyckas ta sig in på någon av Sveriges större teaterscener. Konkurrensen är ju stenhård ute i den stora världen men man kan ju alltid hoppas att det kommer att ske!

 Skådespelarna i årskurs 2 på Molkoms
 Folkhögskola

Det gjordes ett stort knarkbeslag på ett hotell här i Karlstad igår. Det var fyra killar som hade stora mängder marijuana på rummet och oturligt nog hade den svenska narkotikapolisen sin årliga konferens på just det hotellet. Några poliser bodde i samma korridor som de fyra gripna, poliserna kände lukten av drogerna ända ut i korridoren och gjorde ett tillslag mot rummet. Där hittade de fyra killar och stora mängder narkotika, langarna greps och häktades. Snacka om att de så här i efterhand måste ångra sitt val av hotell! Jävla otur, om man säger så!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela