tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Bilkörning och konstigheter!

Publicerad 2017-08-30 19:05:04 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Jag kan inte sluta att fascineras trafiken. När jag körde hem efter träningen idag så var det kö på motorvägen, det var tydligen en långtradare som hade fått stopp i högerfilen. Kön var ganska lång och kröp fram i snigelfart. Allt väl så långt! Det konstiga är bara det att det gick minst långsamt i högerfilen, d v s den fil där långtradaren stod. Det är väl ändå ganska märkligt att filen där ”problemet” är, går fortast? Så är det varje gång det bli problem i trafiken, varför? Svar på det den som kan?

Igår när jag åkte hem igår så hamnade jag bakom en bil på 60-sträckan innan Frillesås samhälle. Den låg inte i mer än drygt 30 km/h, när skyltarna talade om att det var dags att sänka farten till 40 km/h, då ökade idioten till 50! Hur jävla stukad får man vara? Personen kan omöjligt ha klarat sitt körkort på vanligt sätt, och har den det så begriper jag inte hur den klarade uppkörningen. Som grädde på moset blinkade föraren inte vid det tillfällen där man normalt utför denna handling. Det kan ju i och för sig vara fel på bilen också eftersom varken blinkers, hastighetsmätare eller gaspedal fungerade som önskat!

 

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela