tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Varmt som fasen och fullpackad läktare!

Publicerad 2019-07-28 21:38:49 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Jag gillar värme men när det är över 30°C i Sverige så kan jag tycka att det är lite för bra, jag trivs bäst när det är strax under 25. Men nu när det har varit runt 35°C och jag inte har mått riktigt som jag borde så har det varit ett rent helvete. Jag har nästan fått panik, jag har inte vetat vart jag ska ta vägen, bara velat krypa ur skinnet, det har varit fruktansvärd känsla som jag aldrig tidigare har upplevt och hoppas att jag aldrig får uppleva igen!

Idag var jag på Ullevi och tittade på Blåvitt mot Norrköping. Caroline skulle följa med, hon köpte biljett för ett par veckor sedan och jag såg verkligen fram emot att hon skulle följa med igen, det var ett tag sedan nu. Idag bestämde hon sig för att sälja sin biljett för att det var så varmt, hon vågade inte gå på matchen för att hon var rädd för att hon inte skulle klara av det och få en panikattack i värmen på en trång läktare med mycket folk. Jag tycker givetvis att det var väldigt tråkigt eftersom jag hade sett fram emot att gå med henne på matchen men jag förstår varför hon valde att inte gå. Jag tycker dessutom att hon gjorde rätt för det var fullpackat och oerhört varmt på läktaren där vi har våra platser. Det är så förbaskat tråkigt att hennes liv ska begränsas och så att hon inte kan göra det hon vill. Det gör ont i mig att inte vi kan göra något annat för henne än att bara finnas där om hon behöver oss!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela