tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Lyckligt lottad och segerns sötma!

Publicerad 2017-06-30 17:38:49 i Allmänt, Fotboll,

Halli hallå gott folk!

Det är konstigt att det är en sådan underbar känsla när man vinner. Det ena laget jag är med och tränar och coachar är ju Norvallas damlag som spelar i division 3, det andra är Norvallas F14/15-tjejer. När damlaget vinner så är det så jäkla roligt och jag unnar varenda spelare i laget varje vinst vi kammar hem. Jag har ju jobbat med dem i flera år, med undantag för förra säsongen och jag mår så jäkla gott när de vinner. Det är inte VM, Europacup, Allsvenskan eller ens speciellt högt upp i seriesystemet men den goa känslan som en seger ger är lika underbar oavsett vilken serie vi spelar i. Att tjejerna vinner är så underbart och det är så roligt att se deras glädje vid varje mål eller trepoängare. Härligt!

Vad det gäller F14/15-laget så är känslorna lite annorlunda. Det är fortfarande lika roligt att vinna men det är inte det som är det väsentliga. Där kan jag bli överlycklig för att vi har spelat väldigt bra även om vi har förlorat matchen. Där är glädjen stor när jag ser att det vi har tränat på, fungerar på match och att man ser att tjejerna har en tanke i det de gör, gör vi det samtidigt som vi vinner så är det riktigt häftigt och det ger samma glädjerus som när damerna vinner. Men jag har ju inte heller något emot när damerna spelar bra, det måste sägas och det gör segern ännu skönare.

Igår, i vårsäsongens sista match, den spelades borta mot Löftadalen och vi tog ytterligare tre nya, friska och fina poäng. Vi var det klart bättre laget från första sekund men vi hade galet svårt att få bollen i mål. Hela den första halvleken gick utan att bollen trillade in. Vi hade två skott i målramen och flera andra halvskapliga avslut, men bollen ville inte in.
I den andra halvleken gjorde vi 0-1 i den 61:a minuten och helt plötsligt gick allting lätt. 0-2 kom i den 80:e och 0-3 trillade in två minuter senare. Två vinster på vårsäsongens två sista matcher, fyra gjorda mål och noll insläppta. En riktigt bra avslutning innan vi tar lite ledigt!

 Tre mål och tre poäng!

Att ha förmånen att få vara i en trevlig förening, träna och coacha två lag med fantastiska tjejer och ha grymma ledarkollegor, vad mer kan en fotbollsidiot som jag önska mig, när det gäller idrott? Ingenting! Det är svaret jag måste ge om jag ska svara på min egen fråga!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela