tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Winnerbäck, julmarknad och diverse tillkortakommanden!

Publicerad 2019-11-24 13:44:23 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Det var ett tag sedan men jag kan fortfarande överraska genom att dyka upp här som gubben i lådan med jämna och ojämna mellanrum.

I fredags var Charlotte och jag på en konsert i Scandinavium med Lars Winnerbäck. Ja, nu var det ju inte bara vi två, det var faktiskt ett antal tusen till. Konserten var lika bra som den var efterlängtad. Jag är kanske lite partisk när vi kommer till Winnerbäck men det var fanimej magiskt bra, jag ryser bara jag tänker på det, ändå var det inte den bästa spelning som jag har sett med honom. Hur som helst så var vi väldigt nöjda med fredagskvällen och dess innehåll.

Igår var vi (jag och Charlotte alltså) på en väldigt trevlig julmarknad på Wapnö Gård strax utanför Halmstad. Det var riktigt mysig men det hade varit lite roligare om den hade varit någon vecka in i december för då hade nog julkänslan gett sig mer till känna. Det fanns en massa gott att provsmaka och köpa, dessutom fanns det väldigt mycket fina hantverk att titta på. Jag fick köpt en julklapp till Charlotte, jag fick också köpt en väldigt god lokalproducerad ost en ”minor celebrity”, en tjej som har varit med i Bonde söker fru för några år sedan.
På hemvägen stannade vi till på Sia Glass i Slöinge för att köpa upp oss på lite glass att fylla frysen med, en frys som har ekat tom en längre tid och det duger inte för mig. I min värld är det inget hem om man inte har glass hemma, bara så ni vet vart ni har mig!

Jag håller fortfarande på och hämtar mig efter sommarens hälsodebacle, det går åt rätt håll men det går förbaskat långsamt. Det är fortfarande mycket som inte fungerar som det gjorde tidigare och det skrämmer mig. Jag har fått lära mig den hårda vägen att ha lite mer tålamod med mig själv, ändå blir jag både förbannad och besviken när det inte funkar som jag vill. Det gäller både fysiska som psykiska saker! Det är jobbig när jag mitt i en mening kan glömma av hur den skulle sluta eller att jag fortfarande inte kommer ihåg att jag har frågat något och Charlotte talar om att hon svarade på just den frågan för en liten stund sedan. Jag får fortsätta att ge mig till tåls i väntan på att bitarna ska falla på plats som ett välspelat parti Tetris. För tillfället liknar det mer en kasse fullproppad med Legobitar.

Trots dessa tillkortakommanden så är det åtminstone på väg åt rätt håll och jag har faktiskt fått lära mig väldigt mycket om mig själv. Om hur jag har fungerat, hur jag fungerar nu och hur jag bör fungera i framtiden för att inte trilla dit igen. Men jag är fortfarande väldigt långsam i tanken och får ta dagen som den kommer, det är väldigt svårt att planera saker eftersom jag inte vet hur jag mår när det tillfället väl kommer. I onsdags hade jag t ex planerat att åka till Sjöaremossen och titta på Frillesås Bandy när de skulle möta Broberg/Söderhamn men det fick jag ställa in med kort varsel för att jag faktiskt inte hade ork att ta mig dit. Jag ska dock inte klaga för mycket för jag mår på det hela taget ganska okej, åtminstone för tillfället.

Over and out!
//TB

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela