tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Telefonprat, däckbyte och visslande!

Publicerad 2018-10-30 18:20:16 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Det är helt obegripligt hur en telefon kan ringa så många gånger under ett arbetspass som min gjorde igår. Av dagens åtta timmar så pratade jag säkert i telefon i sex av dem, jag har aldrig varit med om maken. Tur ändå att jag kan ”multitaska” annars hade det inte blivit mycket annat gjort. Idag var det lite lugnare men ändå mer än vad det brukar, får se vad resten av veckan har att ge.

Nu har bilen fått på sig vinterpjäxorna och vintern kan komma när den behagar. Dagens däckbyte var förmodligen det sista som jag gör på den här bilen eftersom jag ska lämna den ifrån mig i slutet av mars.

Vid tretiden i morse så vaknade jag av ett visslande ljud och kunde inte riktigt lokalisera vart det kom ifrån. När jag ändå var vaken så passade jag på att gå upp på muggen och lätta på trycket samtidigt som jag funderade på visslandet. När jag kröp ner mellan lakanen igen så märkte jag att det var Charlottes näsa som visslade vid varje inandning, det var oerhört irriterande! Eftersom Charlotte sover så dåligt så vågade jag inte putta på henne ifall hon skulle vakna och inte skulle kunna somna om igen. När jag hade legat och lyssnat på ljudet från min fru i 20 minuter började jag bli förbaskat frustrerad, efter ytterligare fem minuter drog hon ett riktigt djupt andetag och visslandet försvann. Tack som fan för det, en liten stund till och jag hade fått ett nervöst sammanbrott. Nu slapp jag tack och lov det och kunde somna om och vakna till väckarklockans krävande toner.

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela