tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Håglöst och flytt!

Publicerad 2018-09-28 17:56:28 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Man har ingen tro på en lycklig utgång när man går på Gamla Ullevi för att se Blåvitt nu för tiden, man kan bara hoppas att det inte går käpprätt åt helvete och att förlustsiffrorna inte blir alltfför stora. Man är så gott som säker på att det absolut inte blir mer än max en poäng. Det är beklämmande att se dagens Blåvitt, det är så håglöst och Gamla Ullevi som för inte alltför längesedan nästan var en ointaglig borg för motståndarna, har blivit till ett ”hjärtligt välkommen hit och våldta oss”. Det är ett lag i fritt fall och om inget radikalt inträffar jävligt snart spelar vi i Superettan nästa säsong. Blåvitt har långt mycket bättre supporterstöd än vad laget är förtjänt av, publiken ger inte upp även om de har ett lag med spelare som ser ut som om de helst vill vara någon annanstans. Det är visserligen inte kört än men det ser verkligen inte ljust ut och en degradering i seriesystemet är inte långt borta! Det är så illa att jag inte ens orkar bli förbannad när laget förlorar, jag blir bara besviken och tänker att det är så det är nu.

 

Det är skönt att det är fredag idag för jag behöver verkligen lite avkoppling och morgondagen blir väldigt lugn. Bara lite träning och handling på ICA Maxi under förmiddagen sedan blir det en eftermiddag i hemmets lugna vrå och Liverpool på TV. På söndag har vi match med damerna och Axel och Nathalie flyttar till sin nya lägenhet. Carolines Johan har varit snäll och lånat en skåpbil på jobbet så att vi kan få med mycket grejer på en enda körning. Jag har bokat släpet på jobbet så har vi tur så räcker det med en tur med de båda bilarna in till Krokslätt för att få med det mesta av bohaget härifrån. Ungdomarna är så glada över att få sin egen lya och det är ju inte så konstigt, de är ju vuxna och trötta på att bo hos mamma och pappa. Jag är så glad för deras skull!

 



Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela