tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Lite nytt och idétorka!

Publicerad 2017-10-31 19:02:54 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Vad är det för fel på oss killar, eller män, eller karlar, eller gubbar? JA, vad fan, jag menar mig själv! Jag träffade min nya PT idag och fick ett nytt träningsprogram, jag saknar ju fullständigt koordination. Jag kan inte göra annat än att skratta åt eländet, ibland undrar jag hur fasen ledningarna är kopplade i min kropp, för ingenting verkar hänga ihop som det ska. Vid vissa tillfällen är jag t o m imponerad över att jag kan stå upprätt och röra mig framåt genom att sätta den ena foten framför den andra. Nu var PT-Catharina ganska förstående så det blir nog bra när jag har gjort övningarna ett par hundra gånger. Det är alltid lite jobbigt när man byter PT eftersom man inte vet riktigt vad man har varandra men PT-Catharina var jäkligt bra på alla sätt! Henne vill jag gärna behålla och slippa byta PT på väldigt länge!

Idag var jag och min arbetskamrat hos en kund för att titta på deras framtida tillbyggnad av huset. De ville att vi skulle räkna fram ett pris för vad VVS-arbetena skulle kosta. Problemet var bara det att de var otroligt vaga i sin beskrivning på vad de ville att vi skulle göra, då är det inte lätt att räkna fram något pris. Det tog en dryg timma på plats innan vi hade kommit så pass långt att vi hade något att jobba vidare med. Den ständigt återkommande kommentaren var att ”vi vet ju ingenting om VVS”. Det köper jag rakt av, det var ju därför vi var där. Men det är ju ändå väldigt bra om man har tänkt över hur man vill ha det, för det kan vi ju omöjligt veta. Nu var det en jäkligt trevlig kund och då är ju tålamodet alltid betydligt större, så efter mycket lirkande och frågande så hade vi någorlunda koll på hur de ville ha det. Min undran är ändå hur kan man inte ha planer för hur man vill att det färdiga resultatet av en tillbyggnad ska bli? I min värld är det, det första man har, sedan kan man ju behöva justera idéerna efter vad kostnaderna blir, för de springer ju alltid iväg mycket mer än man tror. Men efter många om och men med den här kunden så är jag helt övertygad om att vi har hittat en bra lösning. Nu ska vi bara se om hans ekonomi tycker att lösningen är lika bra som han och hans familj tycker!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela