tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Jag och mina små fix idéer!

Publicerad 2018-01-31 19:01:43 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Alla har vi väl våra små egenheter och jag är absolut inget undantag, jag är nämligen en extrem vanemänniska! Jag är inte jätteförtjust i förändringar. Jag parkerar oftast på samma plats på jobbet, jag sitter gärna på samma plats varje morgon i fikarummet, jag har en speciell ordning på skrivbordet, jag vill alltid stå på samma plats på läktaren när jag tittar på Blåvitt, jag vill gärna ha samma crosstrainer varje gång jag ska värma upp innan träningen, jag vill köra mina övningar i en speciell ordning på gymmet och gillar därför inte när det är mycket folk så att redskapen är upptagna o s v. Listan kan göras i princip hur lång som helst.
Det har dock inte gått så långt att jag skulle kalla det för ett tvångsbeteende, eftersom jag inte lider speciellt mycket om det inte blir som jag vill ha det, men vissa skulle säkert kunna kalla det för det ändå. Jag ser det faktiskt inte som något större problem, det är egentligen bara en sak som gör det lite störande och det är att stresspåslaget ökar kraftigt så fort jag ska träna eller göra något annat som innefattar något som jag vill ha på ett speciellt sätt. Jag trivs väldigt bra i min ”comfortzone” så med andra ord så vill jag att saker och ting ska vara som det alltid brukar vara, det känns bäst så! Det är ju såna saker som gör att jag är jag och har andra problem med det så lider de nog mer än mig.

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela