tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

PT och sjukdomar!

Publicerad 2015-08-31 19:55:43 i Idrott,

Äntligen blev mitt PT-pass med PT-Linda av. Och jävlar som det blev av! Linda hade nog samlat på sig all sadism man kan uppbringa på den här sidan ekvatorn. Jag vet en gubbe som kommer ha svårt att lyfta upp händerna till tangentbordet framåt eftermiddagen imorgon. Kommer ta ett tag att bli människa och jag som som ska träna igen redan på onsdag, ska bli spännande och se om det kommer att funka!

En helvetesvecka på jobbet har just startat. Har faktiskt inte en aning om hur jag ska få tiden att räcka till. Vet inte heller hur jag ska lyckas hålla mina deadlines. Har sex ny- och ombyggnader av villor som ska vara färdigräknade och offererade innan fredag. Dessutom ska alla andra sysslor som alltid ska göras och inte kan skjutas på framtiden, göras. Jävlar (ursäkta språket), vips så försvann en dag för mig! Kom i skrivande stund på att jag inte ens är på kontoret på torsdag, då jag är på en utbildning! Det gjorde ju inte saken lättare. Undrar om han den där Nisse på Manpower fortfarande är igång? Om han är det så funderar jag på att slå honom en pling, eller om det finns en vacker kvinna på samma position som honom så kanske jag tar henne istället, om Charlotte tillåter vill säga!

Har match med b-laget imorgon, mot min gamla klubb Frillesås. Det ska bli väldigt roligt. Det är alltid kul att möta sin gamla klubb. Idag började återbuden ramla in. Dessa jävla sjukdomar, har ju knappt en spelare som inte har en kråka eller två i näsan. Skolorna nu för tiden måste ju vara rena pest-härdarna. Lite förvånande att någon kommer därifrån levande och kan ta sig ut i vuxenlivet över huvud taget. Ja ja, jag och Nicke får väl raka benen och klä oss i peruk, det löser sig säkert.

Over and out!
"TB"

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela