tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Ett slut och en början!

Publicerad 2020-02-16 17:31:20 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Nu var det ett tag sedan jag var här! Vad har då hänt sedan sist? Jo, vi har äntligen fått flyttat in i vår bostadsrätt i Stråvalla. Allt har gått rasande fort, från dagen vi var och tittade på huset för första gången i november, till den dagen vi flyttade in gick det ca 2,5 månader. Som ni förstår så har vi haft väldigt mycket att göra på väldigt kort tid.
Allt jobb, planering och stress kring flytten har verkligen inte varit till gagn för mitt mående. Tanken är att det i slutändan göra att jag kommer att må bättre, men just nu är jag inne i en oerhört tung period. Förhoppningsvis har det inte hunnit göra för mycket skada, men att det inte har varit bra mig på kort sikt känns med allt för stor tydlighet, men det vänder nog snart.

Oavsett hur jobbigt det har varit så är det också väldigt roligt. Vi är på plats på Stråvalla Strandväg och har faktiskt kommit riktigt bra iordning trots att vi bara har bott här en vecka. Under veckan som har gått så har jag bytt ut hela badruminredningen, fått upp en del tavlor och hyllor samt en hel del annat. Vårt minsta rum är fullt av flyttkartonger men det beror på att vi saknar en del möbler som inte kommit från leverantören ännu. När allt har kommit så ska vi nog få ordning även i det rummet. Visserligen känns det inte riktigt som vårt hus ännu men det tar väl ett tag att bo in sig och att vänja sig vid allt det nya. Bara en sådan sak som att sova här har varit konstigt, med alla nya ljud och dofter. Trots detta så känns det väldigt bra och helt rätt,vi kommer att trivas gott här.

När vi sov sista natten på Lilla Broåsvägen 8 så var det allt lite vemodigt, vi har ju ändå bott där i 22 år. Allt som har hänt i och omkring det huset, det är ju ändå i det huset som töserna har vuxit upp och blivit stora. Själv har jag aldrig bott så länge någonstans som jag har bott där. Men allt har sin tid och det var dags att ta nästa steg i livet och låta någon annan få glädje av vårt älskade hus.


För skoj skull så tar jag och skickar med några bilder från vårt nya hus 😊

 

Köket:

 
Sovrummet:
 
Vardagsrummet:
 
Badrummet före min framfart:
 
 
 
och badrummet efter...
 
Sist av allt det dåliga samvetet: 
 
 Over and out!
"TB"
 
 

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela