tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Våttorkade golv och rutin!

Publicerad 2018-03-31 13:36:09 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Jag var inte redo att besöka gymmet idag heller, förhoppningsvis är jag i ordning för ett lättare träningspass imorgon. Istället för att svettas i träningslokalen så svettades jag här hemma. Det blev en grundlig städning av huset när Charlotte var iväg och tränade. Dammsugning och våttorkning av golv gjorde huset skinande rent. Och tro mig, det var verkligen nödvändigt, här såg för jävligt ut. Nu är det rent och fint och redo att smutsas ner igen!

När vi spelade match igår så hade vi ett väldigt ungt och orutinerat lag, endast tre spelare som man skulle kunna klassa som damlagsspelare, rent åldersmässigt, resten var flicklagsspelare, duktiga sådana, men väldigt unga. Vi hade en snittålder på knappt 15 år i laget som spelade igår. Innan matchen pratade jag med en av de ”äldre” tjejerna i laget och ville att hon de andra två ”äldre” tjejerna skulle ta ett större ansvar och hjälpa de yngre på planen. Då sade hon något som var både sant och ganska roligt.
Hon sade:

-Nu är det vi som är dom!

Vilka dom? Undrade jag.

-De äldre och rutinerade.

Hon menade de äldre och rutinerade som de själva brukar kunna luta sig mot under matcherna. Nu var inte de äldre som normalt tar ett stort ansvar i laget, med p g a diverse olika anledningar och nu fick då de yngre ”äldre” steppa upp och ta det jobbet istället. Tycker att de skötte det med den äran trots förlusten.

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela