tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Sallad och lördagsjobb!

Publicerad 2019-02-22 17:37:00 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Det finns sallad och så finns det sallad! Idag har jag och Charlotte ätit salladen som bräcker de flesta andra. Charlotte köpte med sig den från en av fiskbutikerna i Kungsbacka, det var en fantastiskt fräsch och sallad med mängder av färska räkor. Den var förbaskat god och gjorde sig perfekt som en mysig men nyttig fredagsmiddag. Nu sitter man här i soffan som en svullen valross utan att orka röra sig. Jag brukar inte bli så förbaskat mätt av sallad men jag åt ju en tredjedel av Charlottes också så jag får väl skylla mig själv!

Efter en veckas jobb brukar det vara skönt när det är fredag och man ser fram emot två dagars vila, så icke denna vecka. Imorgon ska jag jobba i firmans butik då vi har återinvigning efter en större ombyggnad som pågått under den senaste månaden. Visst är det jobb men det brukar vara trevliga tillställningar, det är ju dessutom ett avbrott i vad jag normalt gör på jobbet. Har ni inget för er så kom in till oss i Comfortbutiken, Aderbys Rör på Teknikgatan 4 i Kungsbacka och fynda. Vi har massor med erbjudanden, bl. a 20% rabatt på IFÖ:s sortiment och annat som många kan ha nytta av, vi kan givetvis installera allt som vi säljer. Hoppas att jag får se några av er hos oss imorgon. Välkomna!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela