tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Trötthet och demonstration!

Publicerad 2017-09-25 18:04:48 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Här sitter jag i soffan och är tröttare än jag varit på mycket länge. Jag somnade alldeles för sent igår och vaknade vid halv tre på natten och kunde inte somna om. Jag låg vaken i en och en halv timma innan jag lyckades slumra in igen, det var så förbannat irriterande att bara ligga där och vända och vrida på sig. Jag som verkligen behöver varje minut av min nattsömn för att fungera någorlunda normalt. I eftermiddags höll jag på att somna framför datorn på jobbet, som tur var gjorde jag inte det utan tog mig igenom dagen utan malörer!

Nathalie skulle kommit till Göteborg och Bokmässan på lördag för att spela upp ett skådespel i Värmlandsmontern. Nu har de beslutat sig för att inte komma eftersom de skulle behöva lämna Svenska Mässan samtidigt Nazistdemonstrationen ska gå av stapeln. Nazisterna ska gå precis den vägen som Nathalie och hennes kompisar måste ta för att hinna med tåget som ska ta dem tillbaka till Karlstad. Så p g a en massa tokdårar så kommer hon och hennes duktiga skådespelarkompisar inte hem västkusten och förgyller Bokmässan med sitt kunnande. Jag hade ändå inte kunnat se henne för jag är ju i Amsterdam med jobbet men Charlotte, mina föräldrar och Charlottes föräldrar hade sett fram emot att få se dem framföra sitt bidrag till Bokmässan. Riktigt tråkigt men det är ändå viktigast att de inte hamnar mitt i någon skit och råkar ut för något otrevligt!

Kändes väldigt konstigt att åka direkt hem efter jobbet, jag har tränat så mycket det sista så att jag inte ens kom ihåg hur det känns. Att komma hem innan klockan halv fem var lite lyxigt, man har väldigt mycket tid kvar av kvällen, vilket jag normalt inte har.

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela