tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Träning och förlist fartyg!

Publicerad 2018-12-30 13:51:27 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Då var årets sista träningspass avklarat, nu tar jag ledigt tills på onsdag. Har lyckats få till 200 pass på gymmet det gångna året så jag tycker att jag är förtjänt av lite vila. Att jag som för ett antal år sedan skydde gymmet som pesten och undvek att gå dit med alla till buds stående medel, skulle älska att gå dit flera gånger i veckan hade jag aldrig trott. Det var ju inte så att jag inte tränade innan jag började på gymmet för jag sprang ju tre till fyra gånger i veckan men när knät satte stopp för löpningen så trotsade jag mitt motstånd mot gymmet och gick dit. Konstigt nog så trivs jag väldigt bra med den typen av träning som jag egentligen trodde mig hata! Nu laddar jag för ett nytt år med ett någorlunda hälsosamt leverne.

Efter gårdagens träningspass så åkte Charlotte och jag till den stora staden Göteborg och åt lunch. Efter ätandet gjorde vi något som vi pratat om länge, vi gick på utställningen om Titanic. Den var oerhört intressant, man fick bl.a. se bilder från när fartyget byggdes, bilder på personer som var med på båten och föremål som bärgats från havets djup. Vi hade på det hela taget en väldigt givande eftermiddag och om ni inte har besökt utställningen kan jag verkligen rekommendera er att göra det. Den är väl värd att se!

Igår kväll satte jag mig framför tv:n för att kolla in matchen mellan Liverpool och Arsenal, en match som på pappret såg ut att bli riktigt tuff. Jag var genomsvett redan innan domaren blåste igång spelet och i den elfte minuten kom det jag hade fasat för, Arsenal tog ledningen. Därefter fanns det inget att vara nervig för, det blev en motorväg mot tre stensäkra poäng och utökad ledning i ligan, sämre lördagar har jag definitivt haft. The Gunners fick en eftermiddag i helvetet med 5-1 i baken. Anfield är knappast deras favoritarena och Liverpool knappast deras favoritmotstånd. Det känns riktigt bra att se The Reds i toppen av tabellen!

Killen som skrev tweeten här ovanför sammanfattar det bå ett ganska bra sätt😂
 

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela