tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Kort vecka och mörker!

Publicerad 2018-08-31 18:35:27 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Då var denna arbetsveckan avklarad och med facit i hand så är en vecka innehållande bara två arbetsdagar inte helt fel. Visserligen har det varit två intensiva dagar men inte värre än att det har gått att hantera. Nu är ju dock verkligheten någon helt annan, man jobbar ju fem dagar och är ledig två, inte tvärtom. Men under dessa två dagarna har jag fått fixat det mesta som har blivit liggande under min semester så på måndag kan jag starta från noll.

Jag har sovit oerhört gott de två senaste nätterna och det kan jag nog tacka både jobbet och mörkret för. Det mörknar ju så tidigt nu och min trötthet går hand i hand med ljus och mörker. Det gör att jag lägger mig väldigt mycket tidigare nu än vad jag gjorde för några veckor sedan. Det är bara att inse att det är så här det kommer att vara ett drygt halvår framöver, usch och fy för de mörka årstiderna!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela