tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Sol och vår!

Publicerad 2020-04-05 20:36:01 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Den här helgen har livet återvänt till världen. Ja, kanske inte världen men åtminstone till Stråvalla med omnejd. Strålande väder i dagarna två, vilket resulterade i två härliga promenader i solskenet. Igår åkte vi till Varberg och promenerade på strandpromenaden, från fästningen till Kusthotellet och tillbaka. Idag åkte vi ut till Bua och tog en promenad från hamnen ut till fyren. Visserligen blåste det hål i huvudet på oss när vi kom ut på klipporna men vägen dit och därifrån var skön. Efter Bua-besöket grillade vi för första gången på vår nya adress, det funkade precis lika bra här som på Lilla Broåsvägen 8.

Det var väldigt roligt att hänga ute på altanen i solskenet, vi fick träffat några grannar som vi inte hade träffat innan och vi minglade med våra trevliga grannar som bor vägg i vägg, fast de har vi ju träffat tidigare. Det är roligt när det är härligt vårväder och folk börjar vistas ute igen efter ett halvår av kompakt mörker, stormvindar och ösregn.

Jag är ju fortfarande långt ifrån mitt vanliga jag och orken är långt borta, det krävs inte så mycket för att jag ska bli väldigt trött. Lika skönt som det var att komma ut och promenera i solskenet, lika trött blev jag efteråt. Eftermiddagarna fick därför användas för återhämtning så att jag inte skulle behöva gå och lägga mig innan Bolibompa.

Igår fyllde Nathalie 23 år, det går nästan inte att fatta att lilltösen är så vuxen. Eftersom hon inte var så sugen på att ordna något kalas så tog vi hit båda döttrarna med respektive i fredags och hade en riktigt mysig kväll med mat och tårta. Det är alltid roligt när de kommer och hälsar på. Caroline och Johan hade också med sig lille Cognac, deras söta men lite egensinniga hund. Har är underbar men man blir inte riktigt klok på sötnosen.

Imorgon börjar en ny arbetsvecka och jag ska fortsätta jobba på att försöka återhämta mig för att komma tillbaka till verkligheten. Det är först när man tvingas vara hemma som man inser att man saknar sitt jobb. I dessa tider är jag ju inte ensam om att få erfara detta men att vara hemma för att som jag inte orkar jobba och därför måste vara hemma, är ingen hit!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela