tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Semester och myslunch!

Publicerad 2017-07-31 15:44:08 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Det kändes som om jag sov med ett fånigt leende på läpparna hela natten och jag har fortfarande inte slutat le. Tänk vad ett positivt resultat i en fotbollsmatch med favoritlaget kan göra för en medelålders man!

Idag tog jag och Charlotte träningsledigt, vi åkte till Varberg istället. Jag behövde en sovsäck och en luftmadrass inför nästa veckas cup-äventyr i Helsingborg. Charlotte behövde hämta sin nya legitimation på Varbergs Sjukhus, som hon behöver när hon börjar sitt nya jobb i Kungsbacka om några veckor. Luftmadrass med integrerad pump hittades på Harald Nyborg, kanske inte så billigt men det var överkomligt. Sovsäcken hittade jag på Intersport till det facila priset 125:-, det är härligt med Rea!

För att mysa till det lite så avslutade vi Varbergsbesöket med en finlunch på Café Mignon som ligger alldeles vid torget. Det var ju ett strålande sommarväder så vi satt och avnjöt vår lunch under parasollerna på uteserveringen. Man kan definitivt ha sämre semesterdagar!

Ikväll står det fotbollsträning med damlaget på schemat och det ska bli roligt att komma igång igen efter några veckors ledigt. Damerna inleder höstsäsongen på fredag hemma på IP men då är vi i Helsingborg med flicklaget på Eskilscupen så den matchen missar jag. Man kan ju omöjligt vara överallt, även om man vill det. Nu är jag helt övertygad om att vi kommer att få en kanonhelg med våra grymma tjejer så jag lär inte behöva lida!

Imorgon är vi tillbaka på gymmet för att få en ordentlig genomkörare igen. En ledig dag får liksom räcka, man vill ju inte ligga av sig för mycket. Charlotte har ju kämpat på riktigt bra de senaste elva månaderna och det har verkligen gett resultat. Utan att vi har lagt om kosten men minskat sötintaget så har hon med träningens hjälp gått ner 23 kg och minskat med 22 cm i midjemått, det är bra gjort! Hoppas att hon fortsätter sin positiva trend, för hon säger att hon mår mycket bättre och känner sig piggare. Nu har jag svårt att tro att hon kommer gå tillbaka till sitt gamla soffliggarliv. Snacka om förvandling i både hjärna och kropp.

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela