tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Frustrerande och faktiskt lite skrämmande!

Publicerad 2019-08-15 14:34:22 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Min hjärna har väl aldrig tillhört de skarpaste av hjärnor men den har ändå fungerat hyggligt i mitt huvud och i mitt liv. Nu är jag inte lika säker på det, den fungerar nämligen inte alls som jag vill längre. Åtminstone inte just nu! Jag frågar Charlotte, kanske andra också, samma sak flera gånger och kommer inte ihåg att jag redan har frågat och fått ett svar. Det har t o m gått så långt att jag låter bli att fråga om något som jag vill veta för att jag är rädd för att jag redan har frågat utan att komma ihåg det och jag inte vill få svaret att jag redan har frågat det en gång innan.

Nu är detta inte det enda som inte fungerar! Det tar väldigt mycket längre tid för mig att processa något i hjärnan, med andra ord tar det väldigt lång tid innan ”slanten trillar ned”! När jag pratar så tappar jag ibland ord, jag hittar inte rätt ord vid rätt tillfälle. Detta händer flera gånger om dagen, framförallt när jag börjar bli trött i huvudet och man känner sig helt imbecill när det händer. Som tur är träffar jag för tillfället inte så mycket folk som jag inte känner så de slipper att få helt fel uppfattning när de träffar mig för första gången, om hur det är ställt i huvudet på puckot de har framför sig. Ni andra vet ju redan hur jag brukar vara och det är ju i och för sig nästan lika illa, när jag tänker efter. Så varför bryr jag mig ens om att skriva det här?

Det är oerhört frustrerande och faktiskt ganska skrämmande hur illa det ibland kan vara ställt i ens huvud när man inte har lyssnat på kroppens signaler och bromsat i tid. Stundtals blir jag nästan rädd för mig själv, hoppas verkligen att jag kan få vakna upp ur den här mardrömmen snarast möjligt för det här är verkligen inte roligt!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela