tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Isbana och kuvert!

Publicerad 2017-11-30 19:10:51 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Shitihelvete vad halt det var när jag åkte hem från gymmet efter jobbet idag! Det märktes ingenting på motorvägen men när jag svängde av vid avfart 57 här hemma i Frillesås så hände något. När jag var på väg in mot samhället så kändes det så konstigt i bilen. Styrningen kändes lite svampig och konstig och det var precis som om det inte var tillräckligt med luft i däcken. Då upptäckte jag att det var halka det handlade om och inget annat. Jag gjorde ett lättare tramp på bromspedalen och då gick ABS:en in direkt. Jag kan inte minnas när jag upplevde en sådan halka senast, om jag inte hade upptäckt det i tid så kan jag garantera att jag hade ”parkerat” bilen ett par hundra meter ut på ett gärde. Det var riktigt jäkla otrevligt! När jag skulle svänga in på vår lilla väg här hemma så kanade det bara och då körde jag ändå extremt långsamt, trots det höll jag på att kana rakt fram och ner i diket. Tack och lov gick det bra men jag kan lova att det hade varit lättare att ta sig fram till huset från garageuppfarten om man hade haft skridskor på fötterna, trapporna var som nyspolade isbanor och ändå var det inte ens minusgrader. Det hela blev lite väl spännande för min smak!

När jag kom hem från jobbet i går så tittade jag som vanligt i brevlådan. Normalt brukar Charlotte sköta posten, det är hennes stora nöje efter jobbet. Men nu är hon ju inte hemma och då måste ju jag göra det. Hur som helst, när jag plockade in posten så låg det en plastmapp med fem A4-kuvert, märkta med dagarna onsdag, torsdag o s v fram till och med måndag. Det var Charlotte som hade lagt ett kuvert för varje dag som hon ska vara borta. I varje kuvert så låg det ett blad med en fin textrad av Lars Winnerbäck (vår favoritartist), åtminstone i de två som jag har öppnat hittills, hur det ser ut de kommande dagarna får framtiden utvisa. Hon vill väl inte att jag ska glömma henne under tiden hon är borta, men hur skulle jag kunna göra det! Även om det är lite skönt att vara ensam ett par dagar så saknar man ju henne ändå!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela