tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Lång förmiddag och spelarmöte!

Publicerad 2017-01-31 19:15:46 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Ibland klagar man över att tiden inte riktigt räcker till när man har mycket att göra. Idag hade jag massor att göra och jag hade massor av tid. Jag hade känslan av att det började bli dags för lunch, så jag kollade på klockan för att se om det stämde. Det stämde inte, klockan var kvart över tio, jag låg nästan två timmar fel. Snacka om att ha dåligt koll, fördelen var att jag åtminstone hade väldigt gott om tid, för en gång skull!

Efter avslutad arbetsdag så var det bara till att stressa hem och kasta i sig lite mat för att inte komma för sent till spelarmötet på Norvalla IP. Det är alltid spännande att träffa spelarna i ett nytt lag eftersom man inte riktigt vet vad man kan förvänta sig. Det kändes som ett bra möte med spelare och föräldrar. Tror att det här kan bli riktigt bra och roligt, hoppas att tjejerna känner detsamma. Vi drar igång med träningen den 7/3 för att det inte ska krocka med andra sporter, därefter rullar det på. Jag hade gjort en liten enkät med frågor till spelarna för att jag skulle få lite information om vad de vill få ut av fotbollen. När jag läste igenom deras svar när jag kom hem så fick jag en väldigt bra bild av hur vi ska lägga upp säsongen. Ska bli spännande!

Var rädda om er och ta vara på varje dag, man vet aldrig vad framtiden har att ge!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela