tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Bilkörning mitt i natten och att äta utomhus!

Publicerad 2018-06-30 16:40:16 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Efter jobbet igår var vi på en After Work hemma hos vår VD. Jag var där vid ca halv fem och hade sagt till Charlotte att jag inte skulle bli så sen, man stannar ju inte hela kvällen när det är AW, trodde jag! Det var så jäkla trevligt att vi var några stycken som satt kvar och pratade och sjöng, en arbetskamrat hade med sig sin gitarr så det blev lite lägereldskänsla. Eftersom jag körde så var kvällen helt alkoholfri för min del men det stör inte mig det minsta. Jag dricker oerhört sparsamt ändå så jag har inga problem med att dricka läsk. Inte för att jag inte tycker om att dricka öl, utan mer för att det bara brukar bli så. Jag uppskattar mer att komma hem smidigt än att dricka och åka runt hela norra Halland i buss för att komma hem. När klockan var halv tolv så kände jag att det var dags att dra sig hemåt och som vanligt när man kör så är det några som vill få skjuts. Vad gör man då inte för sina trevliga arbetskamrater, jo, man kör runt halva Kungsbacka kommun och lämnar av folk innan man själv får komma hem sist av alla. En halvtimma efter midnatt somnade jag gott efter en mycket trevlig kväll med fina arbetskamrater.

Eftersom det blev en sen kväll igår så blev det sovmorgon idag. Vi hade egentligen tänkt att åka till gymmet ganska tidigt men det blev inget tränande förrän framemot tiotiden. Efter slitet i träningslokalen så bar det av hemåt för att få oljat färdigt altanen, ett jobb som jag påbörjade förra helgen. Det blev ett par timmar med pensel i hand innan jobbet var klart. Nu är det i alla fall färdigt och vi kan åter sitta på altanen och njuta av det fina vädret.

Givetvis blev det grillat till middag idag när vädret är så härligt och självklart satt vi ute och åt. Det smakar konstigt nog alltid så mycket bättre att sitta ute och äta, än vad det gör när man sitter inne. Undra om man har forskat på varför det är så? Skulle vara väldigt intressant och veta om det bara är psykologiskt eller om det finns någon annan förklaring. Mat borde smaka lika oavsett om man äter ute eller inne, men så verkar det inte fungera.

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela