tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Flytt, svett, tre poäng och fest!

Publicerad 2018-07-29 15:29:15 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Igår hjälpte vi Caroline och Johan att flytta in i sin nya lägenhet, det var ett styvt jobb när det var 30 grader varmt ute. Svetten formligen pulserade ut genom varenda por i kroppen och vätskebalansen var allt annat än bra när vi var färdiga. De hade själva gjort ett bra jobb under fredagskvällen och flyttat i stort sett alla kartonger så vi hade bara möblerna kvar. Det tog drygt tre timmar att få allt från punkt A till punkt B och den gångna natten sov de för första gången i sin nya lägenhet. Nu har de bara städningen kvar av sin gamla och det skulle de roa sig med idag. Sedan har de all tid i världen att fixa och dona i sitt nya hem.

Efter flytten tog vi oss hem och åt middag och försökte få ordning på vätskebalansen, något som gick sådär. Det fick jag styggt erfara när jag senare stod på Kommandobryggan på Gamla Ullevi och hejade fram mitt kära Blåvitt. Jag kände mig allt annat än fräsch i knoppen men det kan ju också bero på att spelet inte var något vidare. Blåvitt var ju i stort poängbehov och det satte sina spår, spelet var krampaktigt och det syntes att spelarna var rädda för att tappa poäng. Lyckligtvis vann vi matchen med 3-0, men resultatet ser tryggare ut än vad det i själva verket var. När Blåvitt ledde med 1-0 fick Brommapojkarna en straff som IFK:s målvakt Rasmus Dahlin räddade. Hade det blivit mål där så hade det förmodligen gått åt skogen även igår. Nu får laget istället lite luft emellan sig och bottenlagen.

Eftersom vi skulle på fest med IF Norvalla på Norvalla IP kl. 18:30 och Blåvitts match var slut 17:53 så hade jag lite bråttom. Så fort domaren blåste av matchen lade jag benen på ryggen och sprang till Gårda där jag hade parkerat bilen. Jag körde från Göteborg precis kl. 18:00, var hemma i Frillesås kl. 17:29, tog en kort men välbehövlig dusch och var på Norvalla 18:43. Jag behövde inte ens utnyttja hela den akademiska kvarten, personligen tycker jag att det var jäkligt bra jobbat! När vi väl var på plats var det väldigt skönt att sätta sig ner och koppla av med en kall öl i goda vänners lag. Vi hade en riktigt trevlig kväll och var hemma igen strax före midnatt. Då var det jäkligt skönt att slå huvudet i kudden och somna sött.

Idag åkte vi och tränade efter frukost, vi var väl inte jättesugna på det men det kändes bra när det var gjort. I övrigt så har vi bara kopplat av på altanen i skydd av markisen som har skänkt oss välbehövlig skugga. Imorgon är den första dagen av tre som är kvar innan jag ska ha fyra veckors semester, vilket ska bli väldigt skönt, en semester som jag dessutom tycker mig ha förtjänat. Tre dagar går ändå ganska fort 😊

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela