tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

För lite kontorstid och gymledigt!

Publicerad 2017-05-31 18:01:53 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Idag blev det alldeles för få timmar på kontoret. Ett längre möte och ett kundbesök upptog större delen av min dag. Imorgon hoppas jag att jag inte behöver lämna kontoret på hela dagen, annat än vid lunch förstås. Det finns en hel del som jag måste få gjort och det lär inte ske om jag flänger runt, så imorgon är det full fokus på offertskrivning och annat administrativt arbete.

Efter avslutad arbetsdag så blev det ett kortare träningspass på gymmet. Det blev jobbigt för benen och roddmaskinen fick sig en genomkörare den också. Jag höll inte på mer än 45 minuter och det räckte för att känna att jag har tränat sju dagar på raken. Nu ska min lilla kropp få vila ett par dagar, jag ska inte ta ett steg i onödan eller lyfta något som inte behöver lyftas, bara ta det lugnt. Lugnt och lugnt förresten, imorgon är det träning med tjejerna, direkt efter det är det match med damerna och på fredag har vi match med tjejerna hemma mot Oskarström. Så lugnare kunde man ju faktiskt ha det, men det är ju jäkligt kul och det är ju ändå inte jag som utför så mycket fysiska aktiviteter.

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela