tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Tack och hej!

Publicerad 2019-10-22 19:10:42 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Då var det slut för den här gången! Jag lägger av som fotbollstränare, förhoppningsvis för att hitta motivation och välmående igen men om inte det sker så kanske jag måste inse att jag har gjort mitt för fotbollen. Det sista året känner jag att jag inte har haft så mycket att tillföra, jag har faktiskt stundtals mest känt mig som en belastning för min omgivning. Att jag känner och har känt så kan bero på att jag verkligen inte har mått bra sedan i våras men mitt mående är inte fotbollens fel. Det känns samtidigt väldigt tråkigt att lägga av, jag tycker fantastiskt mycket om tjejerna i laget, jag kommer att sakna dem oerhört mycket och flera av dem har jag varit med och tränat sedan jag kom till Norvalla 2012 (med undantag för ett uppehåll under 2016).

Nu är det inte bara tjejerna jag kommer att sakna, det är också mina fantastiska ledarkollegor och alla härliga människor runt laget. Norvalla IP kommer också att saknas, att ha förmånen att vara tränare i en klubb som har en sådan underbar idrottsplats har varit ett privilegium. Norvalla är en fantastisk förening som alltid kommer att finnas i mitt hjärta och jag kommer givetvis fortsätta att följa lagen i klubben.

 

Det var verkligen inget lätt beslut att kasta in handduken och det är med tungt hjärta som jag slutar. Men efter mitt tunga sista halvår så har beslutet mognat fram och jag har ju ändå tränat lag sedan 2003 utan några större uppehåll så det kanske var dags att lämna nu.

Tack för mig för den här gången!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela