tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Fredag, cancer och Blåvitt!

Publicerad 2015-10-30 19:49:00 i Allmänt,

Idag är det fredag, arbetsveckans bästa dag! Har lagt sista handen vid veckans arbete på jobbet, konstigt nog blir man aldrig färdig. Känslan av att man alltid ligger minst ett par steg efter är påfallande närvarande hela tiden. Med andra ord så behöver man inte vara orolig för att inte ha något att göra inom den närmsta framtiden. Det är väl bara om jag inte sköter mig som jag får packa och dra, men jag hoppas att de är tillräckligt nöjda med mig så att jag får behålla jobbet. Fast man vet ju aldrig!

 

Nu har det gått lite drygt ett dygn sedan Charlottes kusin gick bort i cancer. Det börjar så sakta sjunka in att det verkligen har hänt, även om vi visste förbannat väl hur det skulle sluta så kan man aldrig lära sig att acceptera att det faktiskt har hänt! Cancer är en överjävlig sjukdom som inte visar någon hänsyn, den går bara in och tar vad den vill ha och man kan inte göra någonting åt det. Det är bara att stå och se på när den skövlar allt i sin väg, fy fan! Då säger säkert någon att det faktisk är många som överlever skiten men det känns inte så. Forskningen har ju gått så mycket framåt och ändå, efter alla dessa år har man inte lyckats lösa cancerns mystiska gåta. Jag lider verkligen med hennes närmaste som behöver gå igenom detta. Hon har en fin dotter som miste sin mamma, en syster som miste sin lillasyster och en mamma som förlorade sin dotter. Sen får vi inte glömma syskonbarn, svåger, moster, farbror och kusiner med familjer som också sörjer! Fuck cancer!

Hann med ett pass på gymmet efter jobbet idag också. Det blev en tung genomkörare eftersom jag inte alls var på humör för träning idag. Normalt brukar jag ju träna på lördagsmorgnar men så blir det inte imorgon, för då avgörs Allsvenskan! Jag vill så gärna att Blåvitt ska vinna och efter vinsten i Stockholm i måndags så gav de sig själva chansen. Visserligen är de beroende av hur det går i matchen i Malmö mellan Malmö FF och IFK Norrköping men vi har åtminstone en möjlighet att vinna, det trodde jag inte innan måndagsmatchen mot AIK. Skulle nu Norköping vinna i Malmö så blir jag ju givetvis besviken men då är det dem väl förunnat, för det är inte lätt att slå MFF i Malmö. Dessutom måste ju faktisk Blåvitt vinna hemma mot Kalmar, det är ingen ”walk in the park”. Framförallt eftersom IFK har kniven på strupen och Kalmar inte har någonting att spela för och kan spela helt utan att ha någon press på sig. Om nu Blåvitt skulle vinna guldet så blir det FEST hela lördagen!
Imorgon bär det av tidigt in till Göteborg. Jag tar bussen strax före kl. 09:00 och landar i Västkustens Pärla vid halv elva. Då går vi på IL Professore, som ligger på Gamla Ullevi och öppnar vid elvasnåret. Kl 12:00 är det dags för att gå in på arenan för att höja trycket och stötta laget på uppvärmningen. Kl. 13:00 SMÄLLER DET! Det är så jäkla viktig för så många människor att det går bra imorgon. Alla vi som lever för det här, det hade betytt så galet mycket att få fira Blåvitt nittonde SM-guld! Hoppas verkligen att det blir så. FY FAN vad jag är nervös!
ÄLSKA BLÅVITT!

Imorgon blir det förhoppningsvis inget bloggande, jag ber att få återkomma på söndag. Trevlig helg alla goa människor!

Over and out!
"TB"

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela