tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Tillfrisknande och försäljning!

Publicerad 2016-10-30 16:21:11 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Efter några dagars sjukdom så känner jag mig mycket bättre och ville därför komma hemifrån en stund. Charlotte skulle åka och träna så jag hängde på. Jag körde ett lätt pass bara för att skrämma det sista av förkylningen ur kroppen. Det gick ganska bra men jag svettades lika mycket som jag brukar fast jag inte alls tog ut mig lika mycket som ett vanligt träningspass. Oavsett det så var det jäkligt skönt att få kommit igång igen.

Min kropp gör uppror direkt när jag inte får kört mina träningspass. Ryggen säger ifrån och nacken blir stel. När jag inte tränar så får jag väldigt snabbt ett kvitto på att jag behöver min träning för att kroppen ska fungera. Därför var jag lite desperat över att få komma igång igen. Imorgon så ökar jag intensiteten lite grand och på tisdag räknar jag med att allt ska vara som vanligt!

När vi körde hem så såg vi en skylt i stora rondellen innan man kommer in i byn, på den stor det ”Barnmarknad” och så var det en pil bort mot Åsa. Det fick mig att undra hur stor marknad det kan finnas för barn i dagens Sverige? Vad kostar ett barn nu för tiden? Får man ett bättre pris om man köper flera ungar samtidigt? Om man köper ett eller ett par barn vad kan man då använda dem till? Har man reklamationsrätt om barnet/barnen inte uppfyller de förväntningar man hade vid köpet?
Sanning och säga så skrämmer det mig väldigt mycket att man kan köpa barn på en marknad i Åsa, utan att någon höjer på ögonbrynen! Jag kan i och för sig ha missuppfattat innebörden av texten på skylten också, jag är inte helt säker. För att undvika dessa missuppfattningar så kanske man ska formulera sig på ett annat sätt nästa gång man ska ha ”Barnmarknad”!
För övrigt så är jag inte intresserad av att skaffa barn, än mindre köpa någon annans ungar. Bara så att ni vet!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela