tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Koja, slott och svår smärta!

Publicerad 2016-11-30 19:04:17 i Allmänt, Jobb,

Halli hallå gott folk!

I mitt jobb kan man få se både det ena och det andra eftersom vi gör mycket hembesök hos folk. Allt ifrån luggslitna lägenheter till de allra lyxigaste villorna. Det är alltid tråkigt att komma till någon som lever i misär, å andra sidan så är det väldigt intressant att få möjlighet att se hur det ser ut i de ”fina” kvarteren.
Idag skulle jag hem till en kund och hade väl inga större förväntningar eftersom det inte var någon lyxig adress som skulle besökas. När jag väl kom till kunden så överträffade deras ”gods” allt som jag någonsin sett tidigare.
På området, det var verkligen ett område, inte en tomt, låg ett gigantiskt boningshus, ett jättegarage som var ungefär lika stort som vårt hus, det var till deras husbil, eller snarare husbuss. Bussen var elva meter lång, den var lika stor som en normal lägenhet. Dessutom hade de ett mindre garage till sina fyra personbilar, ett poolhus helt byggt i sten som var bland det coolaste jag någonsin har sett. Vägen fram till huset var en allé på ca 700 meter som var kantad med belysningsstolpar på båda sidor, ca var femtionde meter. Förmodligen förbrukade de lika mycket el på en vecka som en normal familj gör under fem år. Det finns så mycket mer att berätta om men jag hann inte se allt. Det var helt klart det vackraste boende jag någonsin sett på riktigt!

Som jag berättade igår så gick Lasses operation bra men hade väldigt ont. Det är ju i och för sig inte så konstigt eftersom kirurgerna öppnade upp buken och plockade ut hela innanmätet och lade det vid sidan om, under tiden som de fixade till det som skulle fixas till. När de var färdiga så stoppade de helt sonika in allt igen.
Mamma och syrran hälsade på honom nu på eftermiddagen och han hade fruktansvärt ont och ville att de skulle gå redan efter två minuter, p g a smärtan. Han är kraftigt medicinerad och inte alltför klar i knoppen, det är bara att hoppas att smärtan mojnar så att han slipper må så dåligt. Jag och Charlotte tänker åka och hälsa på honom i helgen eftersom det uppenbarligen inte är någon idé i nuläget. Nu får han försöka återhämta sig så gott det går!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela