tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Ut med det gamla, in med det nya och tack IF Norvalla Dam!

Publicerad 2015-12-31 12:39:11 i Lite av varje,

Nu har vi avverkat ytterligare ett år. 2015 har på det hela taget varit ett bra år även om det också har haft sina ”ups and downs”. Bl. a så tog mig i kragen och började att träna ordentligt. Nu har det inte påverkat min kroppsform så mycket eftersom jag inte har ändrat vad och hur jag äter och dricker. Men om jag inte hade tränat är jag övertygad om att jag inte hade sett ut som jag gör nu, av precis samma anledning! Jag har legat stadigt på ungefär samma vikt, ibland ett kilo upp och ibland ett kilo ner, beroende på dagsform. Under 2016 kommer jag att köra vidare det som jag har påbörjat, med andra ord att fortsätta träna. Däremot kommer jag nog inte öka träningsmängden, jag vill gärna ha lite tid över till annat också, 3-4 gånger i veckan får faktiskt räcka.

Jag avslutade mitt jobb som tränare för IF Norvallas damer i höstas och ska ta ett sabbatsår från tränarjobbet. Visst har jag har fått några förfrågningar om tränarjobb inför säsongen 2016 men har konsekvent tackat nej till dessa, eftersom jag inte känner att jag har motivation och ork för att köra i år också. Jag behöver verkligen få ett break, jag har hållit på i så många år utan att stanna upp så nu tyckte jag att det var dags.
IF Norvalla är en väldigt trevlig klubb och jag är väldigt tacksam över att jag har fått möjlighet att vara en del av den. Jag har fått många nya vänner under min tid i klubben, som jag kommer att sakna. Även om klubben och laget var toppen så fanns inte motivationen kvar. Det var inte riktigt med samma glädje som jag gick till träningarna det sista. Det berodde absolut inte på tjejerna som jag tränade, för att lämna dem var det absolut jobbigaste beslut som jag har tagit i mitt fotbollsliv. Det var ett lag med fantastiskt goa tjejer och jag kommer att sakna var och en av dem otroligt mycket! Jag är däremot inte helt övertygad om att tjejerna kommer att sakna mig lika mycket. Samarbetet med min tränarkollega Nicke är ytterligare något som jag kommer att sakna, vi funkade väldigt bra ihop och jag hade väldigt kul ihop med honom.

Under 2016 så ska jag ägna mig åt att titta mycket på fotboll, givetvis blir det till att se så många matcher möjligt med mitt gamla gäng, samt lite andra lag häromkring. Givetvis ska jag se så många av Blåvitts matcher jag bara kan! Allt för att återfå glädjen och inspirationen, om jag kanske skulle få någon förfrågan från någon klubb inför säsongen 2017. Får jag inga erbjudanden efter kommande säsong så har jag nog gjort mitt på tränarfronten, då är jag antingen bortglömd eller också så anses jag som inte tillräckligt kompetent för att få något erbjudande. Men då får det vara så, jag älskar ju fotboll och kommer att fortsätta att titta på mycket matcher, även om jag inte skulle bli tränare igen.

Det nya året kommer jag och Charlotte att fira in med min syster Lena och hennes man Anders. Molly kommer givetvis vara med oss, hon är rädd för smällare och raketer och vi vill ju att hon ska känna sig trygg, det lilla livet. Nathalie ska fira med sina kompisar, de är ett gott gäng och de kommer säkert få en väldigt trevlig nyårsafton. Vad Caroline och Johan ska roa sig med har jag ingen aning om, vi hörs tyvärr alldeles för sälla för att jag ska vara ”up to date” på den fronten.

Imorgon är första dagen på det nya året och när jag har vaknat till liv så är det inte omöjligt att jag åker till gymmet och kör ett pass. Allt för att få en bra start på 2016 som möjligt. Därefter är jag ganska säker på att jag inte kommer att göra så många knop resten av dagen.

Hoppas att ni orkar fortsätta att följa mig under 2016!

Gott Slut och ett Gott Nytt År!


Over and out!
”TB”

 

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela