tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Grymma tjejer, en fantastisk fru och en 25-årig dotter!

Publicerad 2019-05-11 18:36:00 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Ytterligare en tid utan uppdateringar har gått, jag vet att jag har gått ner mig men nu för tiden kör jag bara när jag har lust. Idag passar det bra för den senaste tiden har det hänt lite att skriva om. Bl. a så går det väldigt bra för värdens underbaraste damlag som har vunnit fyra av de fem inledande matcherna i serien, senast idag slog vi Lerkil borta med 2-0. Det är enkelt att känna väldigt mycket för det här laget, en fantastisk grupp att ha förmånen att få vara en del av. Flicklaget går inte av för hackor det heller, visserligen har vi bara tagit en poäng av sex möjliga i säsongsinledningen men tjejerna är grymma och är värda mer än så, men det kommer om vi har tålamod.

Igår fyllde Caroline 25 år, kan inte fatta att vår lilla tör har blivit vuxen. Idag var vi på kalas hos henne och firade. Hon fick två biljetter till Gyllene Tider konsert på Ullevi i augusti och en fin t-shirt med Blåvitts underbare dansk Lasse Vibe tryckt på bröstet. Tror hon blev väldigt nöjd med både presenterna och sin dag.

 Grattis till världens finaste 25-åring!

För elva år sedan renoverade vi badrummet här hemma och vi visste inte vad vi ville ha för dörr in till duschutrymmet, så vi satte upp ett duschdraperi så länge. Badrummet ser fortfarande ut som nytt och att dörren kom på plats förra veckan spelar mindre roll. Ibland tar det bara väldigt lång tid att bestämma sig, det kan också kallas lathet, det var enklare att bara ha draperiet för då slapp man montera en duschdörr. Nu sitter den där och det blev väldigt bra.

 Ganska bra om jag får säga det själv!

Idag var Charlottes sista dag i helvetet! Efter 16 veckor med stenhård träning och kost så har hon äntligen kommit i mål. I förmiddags var det slutträff med gruppen i Göteborg och hennes siffror talar för sig själv. Med en viktnedgång på 26,2 kg, -24 cm i midjan och fettprocenten hade minskat med 25% och hon har byggt en jäkla massa muskler. Coachen sade att hon var den kvinna under ”16 weeks of hells” historia som har gått ner allra mest, hon fick mycket beröm för hur hon genomfört det hela! Hon har varit grymt duktig men nu börjar det svåra, nämligen att hålla i det här utan hjälp och tips från coachen. Jag tror att hon löser det galant eftersom hon verkligen har tagit till sig all information och anammat hela konceptet.

 Charlotte före och efter sina 16 veckor i helvetet!

Jag har gjort vad jag har kunnat för att hjälpa till. Jag har ätit samma mat, tränat nästan lika mycket som Charlotte och gått en jävla massa Power Walks för att det skulle bli enklare för henna att klara av det hela. Jag kan meddela att det har gjort väldigt mycket för min lilla kropp också. Jag vägde mig i morse och var nere på strax under 75 kg, en minskning på drygt 5 kg. Babyhullet runt midjan är borta och musklerna på överkroppen är betydligt mer framträdande än för fyra månader sedan. Det sista har t o m folk på gymmet påtalat och då hade jag ändå träningskläder på mig, själv såg jag det inte riktigt förrän jag tog en Egopic häromdagen. Är riktigt nöjd med mig själv faktiskt, inte illa för en gubbe som börjar närma sig 50.

 Nog med skryt om mig själv, det är Charlotte som har gjort den största bedriften och det ska hon ha all heder för. Jag måste erkänna att jag var lite tvivlande när hon startade upp det här projektet men jävlar vad hon levererade. HON ÄR FANTASTISKT DUKTIG och jag är helt säker på att detta bara är början på hennes resa 😍

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela