tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Bad och olydiga ungar!

Publicerad 2016-07-31 18:43:41 i Allmänt,

Idag bar det av till Spanien för en veckas avkoppling. Nu får vi se hur det blir med den avkopplingen, det var nämligen 35°C när vi kom och då var det ändå disigt. Hur ska det då inte bli imorgon när det ska bli soligt?! Puh! Det ordnar sig nog, jag tror faktiskt inte att det kommer att gå någon större nöd på makarna Bengtsson den kommande veckan. I skrivande stund sitter jag på balkongen med en kall pilsner och ser havet bakom hustaket framför oss.
Den stora mataffären som ligger i närheten av där vi bor är stängd på söndagar, därför fick vi gå en liten promenad för att kunna handla det allra nödvändigaste i en Supermercado en bit här ifrån. I det nödvändigaste ingick bl. a en kall öl, det är den jag avnjuter nu. Imorgon får vi handla på oss lite mer så att vi får frukost, lunch och några pilsner till.

Efter att ha dumpat av väskorna i lägenheten så var åtminstone jag tvungen att gå till poolen och svalka mig. Charlotte följde med men valde att bara doppa fötterna. För mig var det en nödvändighet att ta ett dopp, för när vi klev ur den luftkonditionerade bilen så blev jag nästan knockad värmen.

 Havsguden Poseidon? Nix, bara TB!

Ni vet hur härligt det kan vara att flyga, alla sitter tysta och läser eller sover, barnen leker lugnt och fint. I helvete heller! De små ligisterna skrek som de höll på att bli slaktade av Jack the Ripper, en skitunge satt och sparkade i Charlottes stolsrygg i tre och en halv timma. Ungens morsa sade till honom första gången Charlotte vände om med ilsken blick, därefter ignorerade hon de irriterade blickarna. Jag frågade Charlotte varför hon inte röt till på ungen, det var han tillräckligt gammal för att kunna tåla och stor nog att förstå att man inte gör så! Fy för den lede för att ha förvildade ungar på flygplan. Det borde gå att frakta dem i lastutrymmet på en båt, modell större. Det finns ju hotell där man måste vara över 16 år för att få bo, varför finns det inte sådan flighter? Det hade jag gillat! 

Om ett par timmar så ska vi gå bort till restauranggatan för att få oss något till livs och förmodligen avsluta kvällen på någon trevlig uteservering med en GT. Imorgon får vi se om det blir pool eller hav. Havet har sin charm och poolen sin, fördelen med att ligga vid poolen är att det är lite lugnare. Vi får se hur det blir, det beslutet tar vi då.

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela