tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Köer och hundskit!

Publicerad 2016-06-28 21:56:18 i Allmänt,

Full fart på jobbet hela dagen, full fart på gymmet efter jobbet, men det var fan inte full fart på motorvägen när jag skulle köra hem. Det hade hänt en olycka vid Onsalaavfarten vilket gjorde att trafiken stod nästan helt still. Det tog en halvtimma att komma 2 km. Att ta mig hem från Kungsbacka tog totalt 1,5 timma, det måste vara något slags rekord för mig på den sträckan. Otroligt frustrerande att sitta på motorvägen utan att komma ett dugg närmare hemmet. Det var ju en jäkla tur att man inte var kissnödig, då vet ingen hur det hade slutat!

Efter all väntan i bilkö efter träningen var jag inte nådigt hungrig, så när jag kom hem blev det en ordentlig middag innan jag gav mig ut i trädgården för att få ordning på Pedros slinga vid tomtgränsen. Han har fastnat på vissa ställen det senaste så jag var tvungen att moderera den lite. Nu verkar han kunna köra obehindrat igen. Eftersom gräset åter har blivit grönt efter några veckors torka så är hans semester slut. Nu växer gräset så det knakar, det är bara för Pedro att ligga i och göra det han är anställd för! Eftersom gräset hade skjutit i höjden de senaste dagarna så gav jag honom lite hjälp på traven, d v s jag klippte gräset på båda gavlarna och på baksidan. Nu kan han åtminstone inte klaga på att han inte har fått någon hjälp!
Dessutom passade jag på att klippa utanför Pedros område, för det började bli ganska vildvuxet. Då såg jag att vår tomt fortfarande används som hundtoalett och har dessutom avancerat till soptunna också, för det låg små PET-flaskor, snusdosor, glass- och godispapper bland buskarna! Undrar vad jag kommer att hitta här näst? Det hade varit trevligt med något värdefullt, kanske en oöppnad Trisslott med en ordentlig vinst på, eller något i den vägen. Men jag anar att min ”lott” i livet som husägare är hundskit och glasspapper!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela