tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Kort och koncist!

Publicerad 2016-08-31 21:38:29 i Allmänt, Fotboll,

Halli hallå gott folk!

Kan någon förklara för mig vart dagarna tar vägen när man jobbar, för jag förstår det inte. Alldeles nyss var det måndag morgon och vips så är det onsdag kväll. Det är som jag har sagt förut, man hinner inte sätta sig i bilen på måndags morgon, innan det är dags att åka hem på fredags eftermiddag.

Idag var det träning med tjejerna igen, det var en riktigt rolig träning med härlig inställning från alla inblandade, dessutom så var det mycket skratt och glädje under tiden. Det är precis så jag vill att en träning som jag håller i, ska vara. Med bra inställning från spelarna blir övningarna bra och det är väldigt lätt och väldigt roligt att vara tränare (visserligen assisterande, men idag var min träning) för ett härligt gäng.

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela