tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Åsikter och årets sista!

Publicerad 2016-12-31 13:54:00 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Jag är så förbannat trött på alla lättkränkta jävlar! Det gnälls till höger och vänster om att man är nätmobbad, näthatad eller något annat som inte passar deras åsikter. Bara för att man har olika åsikter om saker och ting och uttrycker det i en konversation så innebär ju inte det att man hatar den andra personen! Jag har olika åsikter varje dag, än personer som jag älskar och bryr mig om. Inte hatar jag dem för det. Det är bara sunt att ha olika åsikter, hur kul hade livet varit om alla tyckte lika? Vad hade vi haft att prata om då? Förmodligen ingenting, efter några dagar. Företrädelsevis så är det pk-eliten som påstår att de är näthatade och när jag ser många av de inlägg, på t ex Twitter, som de kallar näthat så kan jag nästan inte hålla mig för skratt!

Jag förnekar verkligen inte att det finns hat och mobbing på internet. Många stackare drabbas hårt och lider verkligen, det säger jag inget om, det är givetvis fruktansvärt och ska inte få förekomma! Alla ska ha rätt att vara den de är utan att någon eller några idioter ska lägga sig i det och trycka ner dem. Men alla andra lättkränkta pajasar borde tänka sig jävligt noga för innan de jämför sig med de stackare som verkligen är utsatta på riktigt!

Twitter är grogrunden för vad jag kallar dåligt omdöme hos vuxna människor. Även där dominerar PK-eliten. Henrik Arnstad och hans anhang är levande bevis för dåligt omdöme! Som tur är så befinner jag mig inte speciellt ofta på just Twitter för det är en avskrädeshög på nätet. Jag förstår inte varför alla diskussioner måste göras om till hat och mobbing!

Man kan givetvis diskutera detta i evigheter men det hjälper inte. Personer som Malena Ernman, Alexandra Pascalidou, Anders Lindberg och Henrik Arnstad m fl borde sansa sig lite och inse att deras åsikt inte alltid behöver vara den rätta, lika lite som den behöver vara fel. Alla har rätt och fel, det är mänskligt men att sätta sig själv på så jävla höga hästar som dessa personer gör är bara korkat. De borde kliva ner från dem och försöka förstå att andra människor blir förbannade när de för allas talan utan att ha fått mandat att göra det!

Det har varit mycket ”årets sista” de senaste dagarna. Idag körde jag och Charlotte årets sista träning på gymmet. Det blev ett riktigt bra pass och det var ett perfekt sätt att avsluta 2016 på.
Ikväll ska vi ha en trevlig kväll och fira in nyåret hos min syster och svåger, vi brukar ha väldigt trevligt tillsammans och jag tvivlar inte ett ögonblick på att vi inte kommer att ha de idag också. Det är också roligt att Charlottes bror Johan och hans son Hannes också ska vara med. Imorgon är det ett nytt år med nya möjligheter och vi har ingen aning om vad som kommer att hända under 2017. Det enda jag hoppas är att det kommer att bli ett riktigt bra år!

Gott Slut och ett Gott Nytt År önskar jag alla mina 20 läsare!

 

Over and out!
”TB”

 

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela