tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Hästskit och hyllningar!

Publicerad 2018-02-28 19:12:45 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Det är ju alltid ett fasligt gnäll för att en del hundägare inte plockar upp skiten efter sina hundar. Jag har full förståelse för att folk stör sig på det och tycker att det är äckligt, jag har dock inte förståelse för att samma människor tycker att det är helt okej att hästarna skiter mitt på gångbanor och trottoarer. Hundarna gör det ju för det mesta åtminstone ute i gräskanterna eller bland buskarna.
Nu har hästjävlarna varit framme och skitit mitt på gångbanan, precis vid vår tomt och en del av det har ramlat in på vår tomt. Men det är tydligen något som man bara ska tåla, de kan väl för i helvete hänga en bajssäck under röven på hästkraken!

 Hästjävlarnas utgifter!

Idag har det firats på torget i Frillesås, bandylaget hyllades för sitt avancemang till Elitserien. Folk från kommunstyrelsen och Frillesåsbor hade samlats för att hylla laget. Det har nog aldrig varit så mycket folk på lilla Kung Frilles Torg! Väldigt roligt att folk faktiskt gav sig ut i kylan för att hylla bygdens hjältar, radio och TV hade också hittat ut på landet. Riktigt häftigt när det händer oväntade saker i idrottens värld, det är sådant som svetsar samman byns befolkning.

Nu blir det ett blogguppehåll på några dagar igen. Den här gången beror det inte på att jag inte har något att skriva utan för att jag ska åka upp till Mora och åka Stafett Vasan med några arbetskamrater. Om allt går som det ska så är jag hemma på lördag kväll, förhoppningsvis utan något som helst ryggskott!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela