tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Strumpor och ett litet helvete!

Publicerad 2019-04-28 14:02:31 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Det har gått en ganska lång tid sedan jag hade någon lust att sätta mina tankar på pränt, men nu kände jag att det skulle vara lite roligt att lufta några åsikter.

I fredags kväll var vi i Hyltebruk med damlaget och spelade match. Vi gjorde en helt okej första halvlek och en riktigt bra andra men det räckte ändå inte. Hyltebruk var inte bättre än oss, men effektivare. Vi fick sätta oss på bussen hem med en 2-0-förlust med oss i bagaget, inte roligt men det är bara att bryta ihop och komma igen. Nästa måndag smäller det igen när vi möter Ullared på hemmaplan, den matchen direktsänds på Hallands Nyheters websida. Då hoppas jag att vi kan leverera igen!

Jag ju vid flera tillfällen skrivit om diverse klädtrender på gymmet. Det senaste är att folk lallar runt i stumlästen, vad det nu ska vara bra för? Det är ju nästan ännu löjligare än att träna i Converse, vilket var väldigt populärt under en period. Nu undrar jag vad nästa tokeri kan komma att bestå i!

Nu har Charlotte knappt två veckor kvar av sina 16 helvetesveckor och förra veckan passerade hon sitt viktmässiga mål som hon hade när hon gav sig in i ”leken”. Allt hon går ner f r o m i måndags är bara en ren bonus! Jag är oerhört imponerad av att hon för det första hoppade på det här och för det andra hur hon har genomfört det hela, hon är så jäkla grym!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela