tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Vankar av och an!

Publicerad 2017-02-28 12:06:45 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Charlotte har jobbat natten och ligger och sover, förhoppningsvis länge. Hon behöver varenda minuts sömn hon kan få. Nu har hon jobbat natt två av tre och eftersom jag är hemma från jobbet p g a mitt ryggskott så försöker jag hålla mig så tyst som möjligt. Jag vankar fortfarande av och an här i huset för att jag inte kan sitta mer än väldigt korta stunder och då sitter jag ändå inte skönt!

Vet inte vad det är men igår kände jag att det var ett fall framåt vad det gäller smärtan och jag var väldigt glad för det, men nu är den värre än vad den har varit på flera dagar. Jag var hos läkaren igår för att få ett läkarintyg att lämna till jobbet. Eftersom det kändes så himla bra igår så var jag kaxig och sade att jag nog skulle vara tillbaka på jobbet på onsdag eller torsdag denna veckan. Därför tyckte jag att det var onödigt att han sjukskrev mig längre än till på fredag, som tur var så lyssnade han inte på mig utan skrev ut ett läkarintyg som gäller för denna och nästa vecka. Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till för det är verkligen som jag har skrivit tidigare: Ett steg fram och två tillbaka.

Jag vet att mina inlägg nästan uteslutande har handlat om mitt ryggskott den sista tiden men när man har så jävla ont så upptar smärtan alla ens tankar. Jag vet att jag är stingslig i vanliga fall och jag kan garantera att det absolut inte har blivit bättre av detta. Därför blir det kanske lite väl mycket snack om ryggskott.

För övrigt så sov Charlotte inte så länge som hon egentligen borde.

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela