tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Kalas och mobiler!

Publicerad 2017-04-30 18:00:07 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Nu har vi klarat av tre kalas på tre dagar! Blir skönt att koppla av en kväll framför dumburken efter allt kalasande. I fredags var det min systers mans, äldste son som firades, igår bjöd jag och min systers familjer ut mamma och Lasse på restaurang för att fira deras 40-åriga bröllopsdag. Visserligen är den inte förrän nästa söndag men då är jag och svågern i Liverpool så det blev till att fira igår istället. Vi tog dem till Fästningsterrassen i Varberg, ett ställe som jag varmt kan rekommendera om ni inte har varit där. Idag har vi varit och firat Charlottes brorson som ska fylla sju om några dagar. Det har varit väldigt trevligt men nu är det faktiskt riktigt skönt att det är slut på kalasandet nu.

Innan vi skulle på dagens kalas så var vi på gymmet och tränade. När vi sedan gav oss ut på vägarna för att köra till Lerum där Charlottes bror bor, så blev jag förvånad över hur många som satt och pratade i mobilen eller använde den på något annat sätt. Flera bilar vinglade fram och tillbaka, jag trodde nästan att de var berusade ända tills jag kom upp jämsides och såg vad de höll på med. Det slår aldrig fel, de bilisterna som har svårast för att hålla en jämn hastighet är de som sitter och tallar på mobilen! På 80-sträckan genom Göteborg (E6:an) är de ibland uppe i 110 för att någon kilometer senar vara ner i 60. Mobilerna är en styggelse i samband med bilkörning och gemensamt för alla som leker med mobilen i trafiken verkar vara att de tror att ingen annan märker vad de håller på med! Det borde åtminstone vara lag på handsfree i bilen.

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela