tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Allsvenskan och självsanering!

Publicerad 2017-03-31 19:29:22 i Allmänt, Fotboll,

Halli hallå gott folk!

Fredag, sista arbetsdagen i veckan, ett bra träningspass och dan före dan! Dan före vaddå? Undrar ni! Jo, imorgon drar Allsvenskan 2017 igång. Äntligen! Klockan 13 imorgon så står man där på läktaren igen och gnager ner naglarna till nagelbanden av nervositet. Blåvitt möter Malmö och förhoppningsvis så får vi en bra start, det är skitviktigt. Jag är riktigt orolig inför årets säsong, det ser väldigt tunt ut i den Blåvita truppen och jag kan väl inte påstå att jag har några större förhoppningar om en topplacering. De så kallade experterna har det definitivt inte! Men att inte stötta Änglarna är absolut inget alternativ för mig, match efter match kommer jag att stå på min plats på Kommandobryggan och göra vad jag kan för att lyfta laget!
Fördelen med att laget är nederlagstippat av de flesta ”experterna” är att de kan slå underifrån, nu är det viktigare än någonsin att supportrarna, d v s vi, sluter upp och verkligen stöttar laget. Då kan det bli ett ganska roligt år trots allt. Hur som helst så kör det igång imorgon på Nya Ullevi med ca 34.000 på läktarna. Tyvärr så missar jag Merceysidederbyt som spelas på Anfield i Liverpool och som visas på TV. Den matchen spelas nämligen samtidigt som den på Ullevi, men man kan ju inte vara överallt så jag får följa den via min resultatapp!

Hörde precis på nyheterna att en 23-åring sköts i Rosengård i Malmö igår. Kände först at det är för tragiskt att oskyldiga ska behöva falla offer för de kriminella gängens framfart runt om i våra storstäder. När jag fick veta att han var tungt kriminell och var misstänkt för inblandning i en annan skjutning, där faktiskt en oskyldig kille blev skjuten, då ändrade jag mig ganska snabbt och kom på andra tankar. Jag kanske är cynisk och absolut inte politiskt korrekt men nu ser jag snarare mordet på 23-åringen som ren självsanering inom den kriminella värden. Kan ju inte direkt påstå att jag saknar honom. Det kan faktiskt vara så att hans död har räddat oskyldiga från att få sätta livet till. Inget ont utan att det har något gott med sig!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela