tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Värme och jordskalv!

Publicerad 2018-05-30 17:59:00 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Det är verkligen inte ofta som jag skolkar från gymmet men idag är en sådan ovanlig dag. Jag hade träningskläderna i bilen och var verkligen inställd på att träna, trots värmen. Men eftersom mitt kontorsrum är nästan lika varmt som det är ute, så var det ett helt träningspass att bara vara på kontoret. Jag kände mig fullständigt urlakad när det var dags att åka och träna, det gjorde ju inte saken bättre av att termometern visade 33°C. Gymmet var ju dessutom snuskigt varmt redan igår och då var temperaturen ändå inte i närheten av vad den är idag. Istället hörde jag av mig till Charlotte och lät meddela att jag skulle komma direkt hem efter jobbet. Nu sitter vi här på altanen, i skuggan från vår markis och njuter.

Igår hade vi fotbollsträning på Norvalla IP som är en oerhört vacker idrottsplats. Den har bara en nackdel och det är att det är väldigt mycket insekter där eftersom det är lövskog i dess omgivning och stora björkar väldigt nära planen. Vid den här tiden innebär det att myggen festar på våra kroppar och bladlössen är mer än lovligt irriterande. Igår hade jag ställt min svarta ryggsäck vid sidan av planen och när jag skulle ta den var jag tvungen att ruska bort alla de små gröna krypen som hade ockuperat den. Det verkade som de hade hittat ett nytt hem på min väska tyckte att det var den bästa platsen på jorden att koppla av på. Jag ljuger inte om jag säger att omräknat i människor så var det ett större villaområde som hade flyttat in. Men de jävlarna blev snart av med sitt nya hem när jag hade ruskat ryggsäcken en stund, de måste ha trott att det blev jordskalv och bad förmodligen för sina liv.

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela