tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Husförsäljning och nyårslöften!

Publicerad 2019-12-31 07:41:29 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Igår blev det klart, vi har sålt vårt hus och kan nu börja förbereda flytten söderut, alla de tvåkilometrarna till Stråvalla. Det känns toppen, nu kan vi enbart glädjas och vi slipper oroa oss för att vi inte ska få huset sålt eller att vi inte ska få ut önskat pris. I slutet av mars går flyttlasset så vi kommer vara på plats i vårt nya hus när våren kommer. Det är något som vi verkligen ser fram emot!

Då står vi på randen till ett nytt år. Inte bara ett nytt år förresten, ett nytt decennium, ut med 10-talet och in med 20-talet. Med ett nytt år kommer förpliktelser, man ska lova en jävla massa saker som man ska börja eller sluta med. Folk ska sluta röka, dra ner på onyttig mat och godis. Istället ska de börja äta nyttigt och träna. Denna hälsohysteri syns tydligt på gymmen runt om i landet, folk köper gymkort och tänker sig att bli 25 år yngre, åtminstone mentalt. Fysiskt misslyckas de kapitalt eftersom de slutar träna redan i början av mars för att det är för jobbigt. Med andra ord är gymmen sprängfyllda under januari och februari för att snabbt avfolkas i mars. Det är i mars som vi som tränar året runt kan börja andas på gymmet igen och få tillgång till redskapen. Dessförinnan får man stå och vänta på en massa tomtar som försöker lista ut hur alla redskapen fungerar men som vägrar någon annan använda dem innan de verkligen har listat ut maskinernas mysterium. Detta leder till evighetslånga träningspass för oss som vet men endast en tredjedel av tiden ägnas åt träning, resten består av väntan. Jag bävar för den här perioden!

Jag är inte mycket för nyårslöften, jag tycker bara att det är löjligt!!! I år gör jag dock ett undantag och avlägger ett löfte. Mitt löfte består i att jag lovar att inte ha något annat nyårslöfte än att absolut inte ha något annat nyårslöfte. Eftersom ett löfte är ett löfte så lovar jag att hålla det och helt plötsligt är jag uppe i två löften, det här håller verkligen på att spåra ur så jag slutar här och nu innan det går alldeles över styr.

Gott Nytt År på er alla!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela