tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Kort vecka och ett avslöjande!

Publicerad 2016-05-30 22:38:17 i Fotboll mm,

Första dagen på denna arbetsveckan har ju varit otroligt varm, tur att det har blåst lite så att man har kunnat andas. Även om det är hett så är det himla skönt att inte behöva tänka på att klä sig varmt för att inte frysa.
Nu har jag bara tre dagar kvar att arbeta för på fredag är det studentfirande i det Bengtssonska hemmet. Det ska bli så roligt att se när Nathalie lämnar gymnasiet för att gå vidare i ut i verkligheten. Jag vet att hon kommer att lyckas bra i livet efter gymnasiet.

Jag slutade ju med fotbollen i höstas för att jag behövde ett brejk och för att jag hade varit ganska länge i samma lag. Jag kände att jag inte hade mer att tillföra i det underbara gänget och valde därför att kliva av.
Jag fick några förfrågningar i höstas, men kände att jag inte var intresserad. Jag behövde vara ifrån det längre och sakna det lite. Det var dock en person som var ihärdig och ville att vi skulle jobba ihop. Jag fortsatte att säga nej men när gräset började bli grönt och säsongen började att närma sig så kom suget tillbaka. Denna envetna person lyckades till slut att få mig ändra mig och svara ja, men först efter att jag rådfrågat Charlotte. Jag ville att det skulle var okej för henne, hade det inte varit det så hade jag aldrig hoppat på det här!
Så idag gjorde jag min första träning som assisterande tränare i Åsa IF:s damlag i div. 2. Det har varit mer eller mindre klart under ca en månad, men p g a vissa anledningar så har vi inte kunnat gå igång förrän idag. Jag har följt laget sedan den sista träningsmatchen i april för att ha lite koll på vad jag gav mig in på när det väl var dags. Det är aldrig lätt att bara kliva in i ett lag under brinnande seriespel men det kändes bra och under dagens lugna träning (det är match imorgon) så gick jag bara runt och pratade med tjejerna för att lära mig deras namn och börja lära känna dem. Jag kommer inte att lägga mig inte att lägga mig i speciellt mycket i början, jag kommer att hålla mig i bakgrunden för att komma in i och förhoppningsvis bli en i gänget.

Det var lite nervöst när jag åkte till den första träningen men efter att ha fått presentera mig för laget och ”minglat” runt under träningen så kändes det väldigt bra. Det var riktigt kul och det kändes som om de gillade läget efter att varit utan en assisterande tränare i en dryg månad. Jag ser fram emot fortsättningen och förhoppningsvis så kommer det här att bli riktigt bra. Killen som har tjatat på mig i ett halvår är en trevlig prick och vi har väldigt lika syn på hur vi vill att fotboll ska spelas. Det brukar ju underlätta i ett samarbete fotbollstränare emellan.
Imorgon är det som sagt match, då spelar vi borta mot Trönninge som ligger strax utanför Halmstad. Det ska bli väldigt roligt att få vara en del av det här gänget och få vara med och hjälpa till att göra dem till ett förhoppningsvis bättre lag.

Då var den lilla nyheten som jag har hållit på ett tag officiell. Några blir säkert väldigt förvånade över min kovändning, andra kanske inte så mycket! Eftersom jag älskar fotboll så känns det här väldigt bra för mig. Att det blev Åsa känns lite konstigt eftersom det alltid har varit lite Åsa mot Frillesås, typ. Men nu när jag väl var på plats så kändes det väldigt bra. Ser verkligen fram emot fortsättningen!

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela