tb.blogg.se

Jag är en på gubbe 50- med ett ungdomligt sinne som är gift med Charlotte och har två utflugna döttrar. Jag är väldigt fotbollsintresserad, för att inte säga sjukligt fotbollsintresserad. Min blogg kommer handla om mitt liv och mina intressen, d v s familj, sport, jobb och lite annat smått och gott. Jag skriver som jag tycker och tänker utifrån hur jag ser på saker och ting, inte tillrättalagt och förskönat. Om inte detta passar läsaren så finns det andra bloggar att vila ögonen på!

Caroline och fotboll igen!

Publicerad 2019-03-23 18:01:32 i Allmänt,

Halli hallå gott folk!

Idag tog jag min nya fina bil och åkte till gymmet för att trötta ut mig en stund, det var riktigt skönt eftersom det var några dagar sedan sist. Charlotte däremot var träningsledig, hon masade sig ”bara” ut på en Power walk.

Efter träningen plockade jag upp Caroline och Johan och vi tre åkte till Ullevi för att titta på träningsmatchen mellan Blåvitt och ÖIS. Detta var första matchen på en fotbollsläktare för Caroline på över 18 månader, hon har ju inte gått p g a sitt psykiska mående. Hon har inte klarat av trängseln på läktaren och har varit rädd för att det skulle användas bengaler och rökfacklor på läktaren, det är bl. a sådant som kan ge henne panikattacker. Efter en tung period under vinterhalvåret så är hon på väg upp ur svackan och tyckte att det var jätteroligt att vara på plats på igen. Det var oerhört rörande att se hennes glädje över att ha övervunnit detta hinder, jag blev varm i hjärtat. I mångt och mycket var hon sitt gamla jag och kritiserade friskt det som hon inte gillade i spelet eller med domarens insats, det är ett sundhetstecken när det gäller henne. Matchen i sig var inte mycket att hänga i granen men det blev en vinst men för min del var det sekundärt, det roliga var att ha Caroline tillbaka på läktaren!

 

Over and out!
”TB”

Om

Min profilbild

Thomas Bengtsson

Finns inte mycket att säga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela